Over Slager Lotgering

 
 

Slager Tim Lotgering geeft zijn honden al vele jaren vlees te eten. Zo heeft hij ervaren welke goede eigenschappen het door hem ontwikkelde "Vlees voor de Hond" pakketje heeft. Voor de hond betekent het een ware lekkernij en een uitgekiende maaltijd.


Met een standaard vleespakket van 500 gram kan een flink grote hond gemakkelijk de hele dag door komen zonder honger te hebben. Maar ergens op de dag een verantwoord tussendoortje geven zal ook altijd wel gewaardeerd worden door de hond.


Dat Lotgering's pakketje "Vlees voor de Hond" het leven van uw hond verlengt is volgens hem geen onbekend verschijnsel. Tim zijn eigen honden zijn ook veel ouder geworden dan gemiddeld voor grote honden geldt. De vacht van uw hond glimt meer dan die van honden die geen rauw vlees eten. Ook een groot voordeel: u hoeft niet verbaasd te zijn als de hond nog maar een keer hoeft te poepen op een dag.


Een slager met een voorliefde voor zijn honden, dat heeft zo zijn voordelen. Wij zijn inmiddels ook overtuigd van zijn werkwijze en we zijn niet de enigen! Dat blijkt ook uit de steeds grotere belangstelling voor zijn "Vlees voor de Hond". Met mond tot mond reclame heeft slager Lotgering zijn bedrijf onlangs uitgebreid om de steeds grotere vraag te kunnen verwerken.
De succesformule ontwikkelt zich steeds verder en er komen steeds meer verkooppunten bij. Lotgering levert dan ook een goed vleesproduct voor uw hond.


Wilt u nog meer weten over het succes van "Lotgering Vlees voor de hond", neem dan een kijkje op de Lotgering website.


*(bron: www.lotgering.nl. Op deze website vindt u ook uitgebreidere

informatie over de producten en de vele voordelen van vers voeren.)

Wat krijg je als je liefde hebt voor honden en je bent slager?*